Letselschade? Bel ons direct:  024-324 53 40

Dirkje Zevenhuizen advocaat letselschade

mr. D. (Dirkje) Zevenhuizen

Advocaat

E: zevenhuizen@aartsadvocatenkantoor.nl

T: 06 - 28 555 700
 

Specialisaties:

  • Letselschaderecht
  • Slachtofferrecht
  • Verbintenissenrecht
  • Uitkeringsgeschillen
  • Zorg


mr. D. (Dirkje) Zevenhuizen

Dirkje heeft eerst de studie HBO-rechten gedaan op de HAN in Arnhem. Daarna heeft zij de premaster en nadien ook de master rechtsgeleerdheid gedaan op de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij studeerde af op aansprakelijkheidsrecht en heeft haar scriptie geschreven over smartengeld.
Vanaf 2011 heeft zij steeds in de advocatuur gewerkt, naast haar studies, waardoor zij al vroeg veel ervaring heeft opgedaan. In 2017 werd zij zelf advocaat.
Dirkje houdt zich voornamelijk bezig met letselschade en aanverwante rechtsgebieden. Door zelf bij een ongeval betrokken te zijn geweest, kan zij zich goed verplaatsen in het slachtoffer. Zij pakt zaken hierdoor ook op een andere manier aan, hetgeen veel slachtoffers als zeer prettig ervaren. Zij is erg gedreven en zet zich altijd voor de volle 100% in voor haar cliënten.

In haar vrije tijd reist Dirkje het liefst zoveel als zij kan. Ook is zij gek op dieren en fotografeert zij graag.

Rechtsgebiedenregister
Dirkje Zevenhuizen is advocaat in dienst bij Aarts Advocatenkantoor. Dat betekent dat zij alleen optreedt voor Aarts Advocatenkantoor.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft zij zich ingeschreven op de volgende hoofd- en sub rechtsgebieden geregistreerd:

            - Slachtofferrecht (letselschaderecht)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Klik hier voor de door de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht gestelde bekendmaking van registratie van rechtsgebieden.


Gratis adviesgesprek?


Bel 024-324 53 40
of mail naar:

info@aartsadvocatenkantoor.nl


Of wilt u dat wij u bellen?


Nodig
Nodig
Nodig
Nodig