Letselschade? Bel ons direct:  024-324 53 40

mr. M.Th.H.M.J. (Monique) Aarts

Advocaat

E: aarts@aartsadvocatenkantoor.nl

T: 024 - 324 53 40
 

Specialisaties:

  • Letselschaderecht
  • Slachtofferrecht
  • Verbintenissenrecht
  • Uitkeringsgeschillen
  • Huurrecht en urgentie
  • Bewindvoering, mentorschap en schuldsanering


mr. M.Th.H.M.J. (Monique) Aarts

Na het behalen van het VWO-diploma aan het Bisschoppelijk College te Weert, studeerde Monique Aarts in 1994 af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, met als afstudeerrichting strafrecht. Vanaf 1994 werkte zij als jurist voor diverse advocatenkantoren, al dan niet gecombineerd met haar eigen juridisch advies- en letselschadebureau vanaf 1999.

Sinds haar beëdiging tot advocaat in 2005 is Monique medeoprichter van en maat geweest bij Aarts & Van de Waarsenburg Advocaten en Aarts & Nijenhuis Advocaten. Sinds 1 april 2020 runt Monique Aarts Advocatenkantoor, met inmiddels één advocaat en een juridisch medewerkster in dienst.
Monique voert een algemene sociale praktijk, gericht op mensen met een kleinere portemonnee. Daarnaast richt zij zich op letselschade en aanverwante rechtsgebieden. Zij staat bekend om haar betrokkenheid bij haar cliënten.


In haar vrije tijd is Monique betrokken bij de daklozen gemeenschap, houdt zij van lezen, muziek, moderne kunst en moderne dans.

 
Rechtsgebiedenregister
Monique Aarts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en sub rechtsgebieden geregistreerd:

 

- Slachtofferrecht (Strafrecht en  letselschaderecht)

- Algemene praktijk (Burgerlijk recht)


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 

Klik hier voor de door de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht gestelde bekendmaking van registratie van rechtsgebieden.


Gratis adviesgesprek?


Bel 024-324 53 40
of mail naar:

info@aartsadvocatenkantoor.nl


Of wilt u dat wij u bellen?


Nodig
Nodig
Nodig
Nodig